أحــــــلام الحـــــــــــب
بسم الله الرحمن الرحيم


اهلا

بكم فى منتديات احلام الحب


يرجى تسجيل الدخول اذا كنت عضو فى منتدى احلام الحب

او

يرجى التسجيل ان لم تكن عضو وتريد الانضمام الى اسرة منتدى احلام الحب
أحــــــلام الحـــــــــــب


 
الرئيسيةالبوابةبحـثالتسجيلدخولالــدردشـــةمــركز تـحميل المنتدى
المواضيع الأخيرة
» طريقة عمل الفراخ المحشية بالصور والخطوات
الجمعة أكتوبر 26, 2018 11:22 pm من طرف امير باخلاقى

» صور اسلامية 2018
الجمعة أكتوبر 26, 2018 11:09 pm من طرف امير باخلاقى

» صور حزينة جدا
الجمعة أكتوبر 26, 2018 11:03 pm من طرف امير باخلاقى

» فلل للبيع فى دبى بأفضل الاسعار
الخميس أبريل 19, 2018 6:55 pm من طرف normostafa

» فلل للبيع فى دبى بأحدث التصاميم
الأربعاء أبريل 18, 2018 9:25 pm من طرف normostafa

» كتاب المعلم فى اللغة الانجليزية للصف الاول الثانوى الصناعى
السبت أبريل 07, 2018 9:04 pm من طرف ASG

» كتاب رسم فني للصف الاول نظام خمس سنوات و 3 سنوات مع شرح بنظام بور بينت
الأحد نوفمبر 05, 2017 3:46 pm من طرف waleed81

» رســــالة حــــــب
الإثنين أكتوبر 09, 2017 5:28 pm من طرف زائر

» وصدقت مقولتى عندما قلت الموت لا يفرق المحبين
الإثنين أبريل 17, 2017 1:36 am من طرف زائر

» جميع امتحانات الثانوية الصناعية فى جميع الصفوف واجابتها النموزجية
الثلاثاء مارس 07, 2017 4:45 pm من طرف مشمش

» أحم أحم أحم ممكن
الأربعاء فبراير 15, 2017 12:46 pm من طرف امير باخلاقى

» امتحانات اولى صناعى زخرفة نصف العام واخر العام
الجمعة يناير 06, 2017 6:27 pm من طرف tifaaa

»  امتحانات أمن صناعي صف اول
الثلاثاء نوفمبر 22, 2016 5:20 pm من طرف جمال البلقيني

» امساكية شهر رمضان 2016 في مصر
السبت مايو 28, 2016 8:50 pm من طرف امير باخلاقى

» نتيجة الشهادة الاعدادية 2016 بجميع المحافظات
السبت مايو 28, 2016 8:35 pm من طرف امير باخلاقى

» نتيجة الصف السادس الابتدائى الازهرى 2016
السبت مايو 28, 2016 7:48 pm من طرف امير باخلاقى

» نتيجة الصف الثالث الاعدادى الازهرى 2016
السبت مايو 28, 2016 7:44 pm من طرف امير باخلاقى

» نتيجة الصف الثالث الاعدادى 2016
السبت مايو 28, 2016 7:42 pm من طرف امير باخلاقى

» وثائق مسربة: مقربون من مبارك والأسد مرتبطون بشركات غسيل أموال
الإثنين أبريل 04, 2016 12:38 pm من طرف امير باخلاقى

» انفجار عبوة استهدفت دورية أمنية بالدلم ومقتل مقيم
الإثنين أبريل 04, 2016 12:32 pm من طرف امير باخلاقى


شاطر|

هعلمك الطبخ واكسب ثواب

انتقل الى الصفحة : 1, 2  الصفحة التالية
avatar
V.I.P
ام اوتاV.I.P

الهواية :
حالتى الآن :
علم الدولة :
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 3068
مُساهمةموضوع: هعلمك الطبخ واكسب ثواب  الثلاثاء نوفمبر 23, 2010 11:36 am

البنوتات الحلوين اللى مش بتعرف تطبخ


هنقعد هنا سوا ونتعلم واحدة واحدة

ازاى نبقى ستات بيوتات شاطرين

هنتعلم من الالف للياء

ومش عايزة مكسلين


هنتعلم سوا ونناقش

ونجرب

ومتخافوش معاكم شيف درجة اولى

متعلمة من زماااااااااااااااااان


يلا نتبادل الخبرات وكمان نعلم البنوتات

ما الاكل له اتيكيت كمان



حتى النفس هعلمهولكم


واى خدمة


هنبدأ من اليوم ان شاء الله


عدل سابقا من قبل ام اوتا في الثلاثاء ديسمبر 21, 2010 11:16 am عدل 3 مرات
avatar
V.I.P
ام اوتاV.I.P

الهواية :
حالتى الآن :
علم الدولة :
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 3068
مُساهمةموضوع: رد: هعلمك الطبخ واكسب ثواب  الثلاثاء نوفمبر 23, 2010 11:37 am

هنتعلم سوا

كل يوم هناقش اكلة وهنبدأ من البسيط


وان شاء الله نفيد بعض

avatar
V.I.P
ام اوتاV.I.P

الهواية :
حالتى الآن :
علم الدولة :
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 3068
مُساهمةموضوع: رد: هعلمك الطبخ واكسب ثواب  الثلاثاء نوفمبر 23, 2010 11:59 am

هنعمل النهاردة تورلى الخضار المشكل باللحم


ها مين معايا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
avatar
V.I.P
ام اوتاV.I.P

الهواية :
حالتى الآن :
علم الدولة :
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 3068
مُساهمةموضوع: رد: هعلمك الطبخ واكسب ثواب  الثلاثاء نوفمبر 23, 2010 12:04 pm

اولا نسلق اللحمة


طب ازااااااااااااى؟؟؟؟؟؟؟


هنسيب اللحمة لمدة ساعه فى مية نظيفة

ننقعها يعنى وبعدين نغسلها كويس

ونحطها على حلة على النار تغلى غلوة وكل شوية نشيل الريم الاسود

ولماتبدأ تدخل فى السوا نضيف الملح

ونجهز طاسة فيها شوية زيت ومستكة وحبهان ونحطهم على اللحمة والشورة

وبكدا نبقى سلقنا اللحمة
avatar
V.I.P
ام اوتاV.I.P

الهواية :
حالتى الآن :
علم الدولة :
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 3068
مُساهمةموضوع: رد: هعلمك الطبخ واكسب ثواب  الثلاثاء نوفمبر 23, 2010 12:08 pm

تعالوا بقى نجهز الخضار

نجيب نص كيلو بطاطس

ونص كيلو فاصوليا خضرا

ونص كيلوبدنجان مدور

ونص كيلو كوسة

ونص كيلوبسلة

وجزراية جميلة حلوة


وننضف الخضار

الجزراية هنقشرها قطع صغننة

والبسلة هنفصصها وناخد الحب

والفاصوليا هنشيل طرافيها ونقطعها اد بعضها

والبدنجان والكوسة نقشرهم ونقطعهم نسب متساوية لا كبيرة ولا صغيرة

والبطاطس برضه هنعملها مكعبات


ها اية رأيكم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
avatar
V.I.P
ام اوتاV.I.P

الهواية :
حالتى الآن :
علم الدولة :
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 3068
مُساهمةموضوع: رد: هعلمك الطبخ واكسب ثواب  الثلاثاء نوفمبر 23, 2010 12:15 pm

تعالوا بقى نلعب فى المطبخ


نخليها لعبة جميلة

هنجيب صينيه كبيرة ونحط فيها معلقتين زيت

وعليهم بصلة جميلة مبشورة ونخلى البصلة لونها يصفر

بعدها نحط فص توم مدقوق

ونقلب لما لونه يصفر هو كمان

ونحط البسلة والفاصوليا الخضرا شوية ونقلبها لما نحس انها لونها مال للون الاخضر الداكن

نحط نص كوب مية ونغطى ربع ساعة

لما نحس انها بدأت تدبل


ما هو الطبيخ احساس يا ناس

cheers


بعدها نحط الكوسة ونستنى لما لونها يتغير لللاخضر كمان يعنى تبدأ تدخل فى السوى

نحط بعدها البطاطس والجزر ومقدار صلصة الطماطم الحلوة اللى تغطى كمية الخضار

ومعاهم ملح وفلفل وكمون وشطة وندوق الحدق يا جميل

affraid


اوعى تحطى كتير

ما القمر لسة بيتعلم

نجرب شوية بشوية

لغاية ما نوصل للحدق اللى احنا عايزينه

ونسيبه ربع ساعة

بعدها نضيف البدنجان على الوش

اصل البدنجان بيدبل بسرعة وبيستوى بسرعة جدا

ونغطى تانى عشر دقايق

لونقصت كمية الصلصة نحط شوية

لما التورلى يستوى كله


الله الله الله على الريحة

نحط اللحمة اللى سلقناها فى الاول فى الصينيه مع التورلى

ونحط الصينية فى الفرن


وورونى الشطارة بقى
avatar
V.I.P
ام اوتاV.I.P

الهواية :
حالتى الآن :
علم الدولة :
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 3068
مُساهمةموضوع: رد: هعلمك الطبخ واكسب ثواب  الثلاثاء نوفمبر 23, 2010 12:18 pm

نسيت اقولك


ممكن تعملى الاكلة دى اورديحى


تورلى من غير لحمة


بس ابقى حطى مكعبين مرقة دجاج

وممكن تعمليها بالدجاج نفسه

بعد ما تسلقيه

حطى الدجاج على وش الصينية منه هيتحمر ومنه هيبقى تحفة


اختكم ام اوتا


ونلتقى فى مناقشة جديدة لست البيت الشاطرة المستفيدة
avatar
V.I.P
مى البحهV.I.P



الهواية :
حالتى الآن :
علم الدولة :
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 8933
الموقع : قلـــــــ حبيبي ــــــــلب
العمل/الترفيه : معلمة N.S
المزاج : لا تحزن ان الله معنا
http://mglove.yoo7.com
مُساهمةموضوع: رد: هعلمك الطبخ واكسب ثواب  الثلاثاء نوفمبر 23, 2010 1:00 pm

الله موضوع تحفه
اصل بصراحه اختك خايبه فى المطبخ خيابه فظييييييييييييييييعه
ربنا يستر واعرف اتعلم منك
بكرة هجرب التورلى دة وابلغك
تسلمى يا جميله
avatar
V.I.P
ام اوتاV.I.P

الهواية :
حالتى الآن :
علم الدولة :
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 3068
مُساهمةموضوع: رد: هعلمك الطبخ واكسب ثواب  الثلاثاء نوفمبر 23, 2010 1:39 pm

انسانه رومانسيه كتب:
الله موضوع تحفه
اصل بصراحه اختك خايبه فى المطبخ خيابه فظييييييييييييييييعه
ربنا يستر واعرف اتعلم منك
بكرة هجرب التورلى دة وابلغك
تسلمى يا جميله

بتتكلمى جد يا رورو؟؟؟؟؟؟؟؟


ازااااااااااااااااااى؟


وانا اللى قلت البنوتات الصغيرين اللى هنعلمهم


فعلا حسرة عليها

يا حسرة عليها
avatar
V.I.P
ام اوتاV.I.P

الهواية :
حالتى الآن :
علم الدولة :
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 3068
مُساهمةموضوع: رد: هعلمك الطبخ واكسب ثواب  الثلاثاء نوفمبر 23, 2010 10:09 pm

اجهزوايا بنانيت


عندى بكرة كفتة بيتى


عايزة تشجيع للصبح
avatar
V.I.P
ام اوتاV.I.P

الهواية :
حالتى الآن :
علم الدولة :
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 3068
مُساهمةموضوع: رد: هعلمك الطبخ واكسب ثواب  الأربعاء نوفمبر 24, 2010 7:01 pm

يلا بينا نتعلم ازاى هنعمل كفتة بيتى تجنن


المقادير نص كيلو لحم مفروم

2بصلة كبيرة وتكون بنت ناس

6فصوص توم كبار

شدة شبت

شدة بقدونس

شدة كسبرة خضرا

ملح وفلفل وكمون

الطريقة

هنبشر البصل التوم ونضعه على اللحم المفروم ونضع عليه التوابل(ملح - فلفل - كمون -0 شطة- بهارات كفتة)

هنسيبهم نص ساعة يتبلوا فى الرف الاخير من التلاجة


نكون غسلنا الخضرة وقطعناها نونو


تمام كدا نخلط الخضرة مع اللحم المفروم المتبل

ونجهز طاسة بشوية زيت ولما الزيت يسخن


نعمل الكفتة صوابع ونحطها تتقلى فى الزيت على نار هادية


اللى عايزاها مشوية

تحطها فى صينية تيفال فى الفرن

نعمل جنيها بقى طبق مكرونة بالصلصة

واى خدمة
avatar
V.I.P
مى البحهV.I.P



الهواية :
حالتى الآن :
علم الدولة :
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 8933
الموقع : قلـــــــ حبيبي ــــــــلب
العمل/الترفيه : معلمة N.S
المزاج : لا تحزن ان الله معنا
http://mglove.yoo7.com
مُساهمةموضوع: رد: هعلمك الطبخ واكسب ثواب  الأربعاء نوفمبر 24, 2010 7:07 pm

انا النهاردة عملت التورلى دة يا روبى
دخلت المطبخ الساعه 2 طلعت 6 ونص
ههههههههههههههههههههههههه
واول ما جيت اسلق اللحمه الانبوبه فضيت
وعلى بقى ماركبتها وكدة
ونظفت الخضار وسلقت اللحمه
بصراحه كان يوم منيل بنيله
بس فى الاخر طلع طعمه جناااااااااااااااااااااااااان
تسلمى يا ام اوتا
والله انتى كسبتى فى العيال دول ثواب

avatar
V.I.P
مى البحهV.I.P



الهواية :
حالتى الآن :
علم الدولة :
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 8933
الموقع : قلـــــــ حبيبي ــــــــلب
العمل/الترفيه : معلمة N.S
المزاج : لا تحزن ان الله معنا
http://mglove.yoo7.com
مُساهمةموضوع: رد: هعلمك الطبخ واكسب ثواب  الأربعاء نوفمبر 24, 2010 7:14 pm

ماشي هنجرب الكفته دى كمان واقولك ايه الاخبار
avatar
V.I.P
مى البحهV.I.P



الهواية :
حالتى الآن :
علم الدولة :
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 8933
الموقع : قلـــــــ حبيبي ــــــــلب
العمل/الترفيه : معلمة N.S
المزاج : لا تحزن ان الله معنا
http://mglove.yoo7.com
مُساهمةموضوع: رد: هعلمك الطبخ واكسب ثواب  الأربعاء نوفمبر 24, 2010 7:17 pm

تكسبي فيا ثواب وتعلمينى طريقه القلقاس بقى
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
avatar
V.I.P
ام اوتاV.I.P

الهواية :
حالتى الآن :
علم الدولة :
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 3068
مُساهمةموضوع: رد: هعلمك الطبخ واكسب ثواب  الأربعاء نوفمبر 24, 2010 7:40 pm

انسانه رومانسيه كتب:
انا النهاردة عملت التورلى دة يا روبى
دخلت المطبخ الساعه 2 طلعت 6 ونص
ههههههههههههههههههههههههه
واول ما جيت اسلق اللحمه الانبوبه فضيت
وعلى بقى ماركبتها وكدة
ونظفت الخضار وسلقت اللحمه
بصراحه كان يوم منيل بنيله
بس فى الاخر طلع طعمه جناااااااااااااااااااااااااان
تسلمى يا ام اوتا
والله انتى كسبتى فى العيال دول ثواب


ماشاء الله عليكى

المهم ان الاكل طلع طعم من ايديكى والعيال انبسطوا بيه


بالنسبة بقى للوقت ابقى اسلقى اللحمة من قبلها بيوم

ومالناش دعوة بالانبوبة دى خالص

انا ما ذكرتهاش فى الاكل هههههههههههههههه


تسلم ايديكى يا قمر


avatar
V.I.P
ام اوتاV.I.P

الهواية :
حالتى الآن :
علم الدولة :
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 3068
مُساهمةموضوع: رد: هعلمك الطبخ واكسب ثواب  الأربعاء نوفمبر 24, 2010 7:41 pm

انسانه رومانسيه كتب:
ماشي هنجرب الكفته دى كمان واقولك ايه الاخبار

هتعجبك جدااااااااااااااااااااااا


وممكن تتاكل بالعيش والسلطات او تتاكل بالمكرونة
avatar
V.I.P
ام اوتاV.I.P

الهواية :
حالتى الآن :
علم الدولة :
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 3068
مُساهمةموضوع: رد: هعلمك الطبخ واكسب ثواب  الأربعاء نوفمبر 24, 2010 7:55 pm

انسانه رومانسيه كتب:
تكسبي فيا ثواب وتعلمينى طريقه القلقاس بقى
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

عونيا الاتنين


هنعمله فى يوم ابيض وبالصلصة كمان


بس دا فى حصة القلقاس يا شابة


لوتحبى ننفذه دلوقتى عونيا الاتنين


يلا بينا على المطبخ










المقادير

للقلقاس اللى بالصلصة

كيلوقلقاس

كيلوطماطم

سلق اخضر وتوموشية كسبرة خضرا

بصل وملح وفلفل وشطة



الطريقة

للقلقاس اللى بالصلصة

ننطف القلقاس ونقشره ونقطعه مكعبات

نغسله غسلة واحدة بسيطة

ونجهز حلة فيها مية على النار

لما تغلى نسقط فيها القلقاس وناخده نص سلقة بسيطة

نصعه فى مصفة ونحطه تحت المية ونغسله كويس لغاية ما التلزيق اللى فيه يروح خلص

نجهز حلة ونضع فيها بصلة مبشورةوشوية زيت صغيرين ولماالبصلة تصفر

نضع الصلصة والتوابل المذكورة ولماتغلى الصلصة نضع القلقاس لغاية مايستوى

نجهز بعدها السلق والكسبرة الخضرا نغسلهم كويس ونقطعهم نونو ونبشر عليهم التوم وشوية زيت محترمين كدا

مقدار اربع او خمس معالق زيت كبار

ونتركم فى طاسة على النار الهادية شوية

لما الثوم يصفر والخضرا تاخد اللون الغامق الفاتح مش نحرقهم مع التقليب المستمر

بعدها ندقهم بظهر المعلقة وهيبقى دقهم بسيط ونضعهم على القلقاس وبالهنا والشفا



اما القلقاس الابيض


بعد سلق القلقاس وتنظيفه تحت مية جارية لازاله المادة الملزقة اللى فيه

نجيب حلة فيها بصلة وزيت لما لونها يبقى دهبى فاتح نضع عليها مقداركيلو من الشوربة

ممكن تكون شوربة لحم او دجاج


نحط فيها ليمونتين كبار معصروين وبعدها التوابل من ملح وفلفل وشطة خفيف

وبعدها نضع عليه القلقاس ونتركه يغلى لما يستوى

وبعدها برضه نعمل السلق بنفس الطريقة السابقة ونضعه عليها

وبالهنا والشفا
avatar
V.I.P
روز الاقصىV.I.P

الهواية :
حالتى الآن :
علم الدولة :
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 1880
الموقع : ام الدنيا
المزاج : الحمد لله علي كل حال
مُساهمةموضوع: رد: هعلمك الطبخ واكسب ثواب  الأربعاء نوفمبر 24, 2010 8:09 pm



هم يا جمل تسلمي
avatar
V.I.P
ام اوتاV.I.P

الهواية :
حالتى الآن :
علم الدولة :
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 3068
مُساهمةموضوع: رد: هعلمك الطبخ واكسب ثواب  الخميس نوفمبر 25, 2010 12:49 am

@روز الاقصى كتب:


هم يا جمل تسلمي

تسلميلى يا روزى


عجبتك

طب نفذى بقى
avatar
V.I.P
روز الاقصىV.I.P

الهواية :
حالتى الآن :
علم الدولة :
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 1880
الموقع : ام الدنيا
المزاج : الحمد لله علي كل حال
مُساهمةموضوع: رد: هعلمك الطبخ واكسب ثواب  الخميس نوفمبر 25, 2010 3:17 pm

ممكن استشاره مطبخيه

ازاي اضبط الملح في الاكل



الموضوع ده تاعبني اوي
avatar
V.I.P
ام اوتاV.I.P

الهواية :
حالتى الآن :
علم الدولة :
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 3068
مُساهمةموضوع: رد: هعلمك الطبخ واكسب ثواب  الخميس نوفمبر 25, 2010 4:31 pm

@روز الاقصى كتب:
ممكن استشاره مطبخيه

ازاي اضبط الملح في الاكل



الموضوع ده تاعبني اوي

سهلة جدا

اولا ما تحطيش كمية الملح كلها مرة واحدة بلاش تندبى وتطسي الملح مرة واحدة

حطيه شوية شوية

حتى واحا بنعمل الارز العادى

حطى مية على الرز وحطى ملح بسيط شوية بشوية

وجربى

انما مرة واحدة نوووووووووووووووووووووووو
avatar
V.I.P
ام اوتاV.I.P

الهواية :
حالتى الآن :
علم الدولة :
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 3068
مُساهمةموضوع: رد: هعلمك الطبخ واكسب ثواب  الخميس نوفمبر 25, 2010 4:33 pm

هنعمل النهاردة جلاش بسيط وسهل باللحم المفروم وكمان جلاش بالجبن


يلا هيصوا
avatar
V.I.P
ام اوتاV.I.P

الهواية :
حالتى الآن :
علم الدولة :
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 3068
مُساهمةموضوع: رد: هعلمك الطبخ واكسب ثواب  الخميس نوفمبر 25, 2010 4:59 pm

اولا جلاش اللحم المفروم

المقادير

رول جلاش جاهز

بصلة كبيرة

نص كيلو لحم مفروم

معلقة صلصة طماطم


4معالق زبدة كبيرة وسايحة

مكعب مرقة مذاب فى ربع كوب ماء( ودا سر شويبس)


ملح وفلفل وكمون وشطة
الطريقة

نجهز صينية على النار وعليها معلقتين زيت ونضع فيهم البصلة المبشورة ونقلب البصلة لغاية مالونها يبقى دهبى

نضع اللخم المفروم وربع كوب ماء حتى تام نضج اللحم نضيف التوابل ومعلقتين صلصة الطماطم

ونتركهم خمس دقائق ونقلب حتى تمام النضج الكامل

نحضر صينيه وندهنها بالزبد

ونحضرلفائف الجلاش ونفردها جنب الصنية

وناخد طبقة طبقة
وما بين الطبقات ندهن زبد سايح

حتى نقسم الطبقات لنصف سفلى ونصف علوى وبينهم اللحم المفروم
ما ننساش بين كل طبة ولتاني ندهن زبد سايح

كملنا الطبقات على خير وبينهم المفروم

نقوم بتقطيع الصينية بكين حاد وبهدوء

ونحضر كوب المرقة ونصبه على الصينية

وندخلها الفرن


وبالهنا والشفا
avatar
V.I.P
ام اوتاV.I.P

الهواية :
حالتى الآن :
علم الدولة :
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 3068
مُساهمةموضوع: رد: هعلمك الطبخ واكسب ثواب  الأحد نوفمبر 28, 2010 9:35 pm

هنعمل النهاردةالجلاش بالجبن

مين معايا


المقادير


لفة جلاش

ربع كيلو جبن رومى مشور

ربع موتزاريلا

كوب جبن شيدر

زبد او سمن

الطريقة

ندهن صينية زبد

نضع طبقات الجلاش وما بينهم ندهن زبد

لغاية ما نصل لنص الطبقات

نضع الحشو المكون من كل الجبن ونسيب حبة صوغنتاتين من كوكتيل الجبن

نكمل رص باىالطبقات ودهن الوش زبدة او سمن

نقطعها باسكينة بالراحة وندخلها الفرن لماالوش يبق دهبى

نخرجها ونضف عليها باقى الجبن المتبقية وندخلها الفرن ثوانى علشان الجبن تسيح


وبالهنا والشفتشي
avatar
V.I.P
مى البحهV.I.P



الهواية :
حالتى الآن :
علم الدولة :
الجنس : انثى
عدد المساهمات : 8933
الموقع : قلـــــــ حبيبي ــــــــلب
العمل/الترفيه : معلمة N.S
المزاج : لا تحزن ان الله معنا
http://mglove.yoo7.com
مُساهمةموضوع: رد: هعلمك الطبخ واكسب ثواب  الإثنين نوفمبر 29, 2010 7:40 am

تصدقى عندى جلاش ومكنتش عرفه اعمل بيه ايه
جزاكى الله خيرا

هعلمك الطبخ واكسب ثواب

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة
صفحة 1 من اصل 2انتقل الى الصفحة : 1, 2  الصفحة التالية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
أحــــــلام الحـــــــــــب :: منتديات المطبخ العربي :: 
قـــسم أكـــــلات شهـــــية
-